Comentaris

Inici · Comentaris

Envia un comentari


Alguns dels comentaris

Els meus fills Erik i Mark ja fa 3 anys que repetèxen. Can Puig so Cool!!!! Aquest any tornareu a sofrir-los.

Gemma Castellarnau  

La casa rural es molt xula. hi ha un parqueper als peques una piscina per al istiu hi han moltes coses . Jo hi baig cada istiu i entre els monitors els instruments que toquem els ezmorsars ,dinars i sopars ho passem molt be.Son colonies d'angles fem classe al mati al mitgdia pero a la tarda toquem el jembe jogem a futbol paro ja en catala i els jocs de nits son molts dibertits i tambe son en catala.

Arnau camps  

Vam anar de colònies d'estiu amb l'escola i el tracte , les activitats i el menjar va ser perfecte, hi tornarem.

capi martinez  

És el millor que hi haaaa! Tots hi haurieu d'anar, no us en penedireeeeu!.

Aina Camps  

Tot genial, com sempre, professionalitat del monitors, un Peter realment encantador i tota la casa per nosaltres. Jo feia dos anys que no hi anava i he trobat la casa molt maca i millor acondicionada. Tota una garantia treballar amb Can Puig, de fet ens encantaria guardar dies de cara al curs vinent. Grà cies!.

escola contenta  

La valoració que vam fer nostre cicle (Educació infantil) de les colònies de Can Puig. Vam valorar la casa molt bé, han millorat les habitacions, els lavabos, els exteriors,... i així els ho vam fer saber als propietaris. També vam valorar molt bé els tallers i les activitats dels indis proposades, com els monitors preparats, acurats, respectuosos,... L'acolliment per part de tots va ser magnífic, però sobretot vull destacar el treball pedagògic molt adequat de les activitats i les explicacions i motivacions per als infants; era molt el que volíem i buscavem contacte amb la natura d'una manera real i lúdica.

Escola Barcelona  

El meu fill va estar a la vostra casa de colonies al mes de maig i encara ens canta "som els pirates de l'estrella rosa..." Es increíble el que podeu fer els noi@s que us dediqueu amb aquestes ganes e il·lusio als mes petits!! Us ho agraeixo de tot cor!.

Tina Giol