Comentaris

Inici · Comentaris

Envia un comentari


Alguns dels comentaris

Els meus fills Erik i Mark ja fa 3 anys que repetèxen. Can Puig so Cool!!!! Aquest any tornareu a sofrir-los.

Gemma Castellarnau  

La casa rural es molt xula. hi ha un parqueper als peques una piscina per al istiu hi han moltes coses . Jo hi baig cada istiu i entre els monitors els instruments que toquem els ezmorsars ,dinars i sopars ho passem molt be.Son colonies d'angles fem classe al mati al mitgdia pero a la tarda toquem el jembe jogem a futbol paro ja en catala i els jocs de nits son molts dibertits i tambe son en catala.

Arnau camps  

Vam anar de colònies d'estiu amb l'escola i el tracte , les activitats i el menjar va ser perfecte, hi tornarem.

capi martinez  

És el millor que hi haaaa! Tots hi haurieu d'anar, no us en penedireeeeu!.

Aina Camps  

Tot genial, com sempre, professionalitat del monitors, un Peter realment encantador i tota la casa per nosaltres. Jo feia dos anys que no hi anava i he trobat la casa molt maca i millor acondicionada. Tota una garantia treballar amb Can Puig, de fet ens encantaria guardar dies de cara al curs vinent. Grà cies!.

escola contenta  

La valoració que vam fer nostre cicle (Educació infantil) de les colònies de Can Puig. Vam valorar la casa molt bé, han millorat les habitacions, els lavabos, els exteriors,... i així els ho vam fer saber als propietaris. També vam valorar molt bé els tallers i les activitats dels indis proposades, com els monitors preparats, acurats, respectuosos,... L'acolliment per part de tots va ser magnífic, però sobretot vull destacar el treball pedagògic molt adequat de les activitats i les explicacions i motivacions per als infants; era molt el que volíem i buscavem contacte amb la natura d'una manera real i lúdica.

Escola Barcelona  

El meu fill va estar a la vostra casa de colonies al mes de maig i encara ens canta "som els pirates de l'estrella rosa..." Es increíble el que podeu fer els noi@s que us dediqueu amb aquestes ganes e il·lusio als mes petits!! Us ho agraeixo de tot cor!.

Tina Giol  

Cada any vaig amb el meu marit a fer un cursillo en aquesta masia i podem veure un gran esforç en el canvi de aquest lloc. Es pot veure el gran esforç que ni ha ficat per la diversio i la salut dels mes petits. Ens vem quedar fascinats amb les instalacions excepcionals que tenen on i es present un ambient saludable i divertit. Ademes el menjar que serveixent es molt sa, cuidados i elaborat. La veritat es que estem molt contents del tracte i la evolució del lloc i nomes podem dir coses positives.

Lida Hernandez  

Les meves filles hi van anar i els va encantar, però no he trobat les fotos. Algú em pot dir on les trobo?.

Maria Elvira de Antolin  

From the 4th - 18th of July 2020 I worked as part of the team that ran the English (Cerler) Summer camp there. Camp Puig is a fantastic place and it helped to create an incredible and unforgettable experience for the kids (and teachers) attending this Summer Camp. A great location , fantastic food and a friendly atmosphere !.

Lee Burke  

The beautiful view of Montserrat from Can Puig is still fresh in my memory. We enjoyed that vista from many parts of the site, including one of the classrooms and while in the lovely swimming pool area surrounded by bush. I was surprised to discover how delightful the area is in general and next time will be keen to go for more walks around the camp. We lacked for nothing at Can Puig and I was pleasantly surprised to sleep well at night in the middle of summer, something that’s not so easy in the humidity of the city of Barcelona. Peter was only too happy to assist with any requests and we’ll miss his big smile and very tasty food! The campers had plenty of space for games and crafts and an added bonus was how many interesting places and fun activities are available as day excursions from the camp. I hope I’ll one day return to Can Puig!.

Julie from CERLER (Can Puig) 2020 - The English Summer Camp