Colònies d'estiu

Inici · Colònies d'estiu

A la casa de colònies Can Puig us oferim un estiu ple d'activitats diferents per realitzar durant les vacances dels vostres fills/es.


Nosaltres quan pensem ens les seves vacances convertim els seus dies de descans en uns dies plens de noves emocions, amb activitats d'aventura, de natura, d'astronomia i moltes més, sense oblidar els objectius principals que ens mouen: els aspectes de convivència, d'autonomia, d'aprenentatge, de companyerisme i de relació amb l'entorn que ens envolta.


A Can Puig oferim, des de fa 24 anys, les colònies d'estiu gràcies a la professionalitat dels nostres educadors i el compromís amb la qualitat que ens ha fet donar confiança a milers de famílies que, any rere any, segueixen portant els seus fills/es a les nostres instal·lacions fent que cada estiu sigui un gran estiu.


Aquestes vacances a Can Puig us oferim unes colònies d'estiu amb un programa vibrant on cada dia gaudirem del nostre entorn d'una manera amena i divertida!


Viurem noves sensacions, farem nous amics, aprendrem gràcies a diferents activitats i utilitzarem els nous coneixements per jugar i fer tallers diversos.


Us garantitzem molta diversió gràcies a totes aquestes dinàmiques portades a terme per un equip d'educadors seguint la ràtio d'1 educador cada 10 - 12 participants.Des de Can Puig us oferim un ampli ventall de possibilitats per a gaudir de l'estiu amb nosaltres:


Summer Camp

Colònies en Alemany

Colònies d'estiu