Your browser does not support JavaScript!
YAKARI

Inici -> Amagades ->YAKARI


Documents Adjunts:
______________________________
/
______________________________

 

Coneix d'aprop el món dels indis de la mà del Yakari i tota la Tribu!

 

En Yakari és un nen sioux que descobreix el do que té per poder parlar amb els animals. Amb el seu cavall, Fill del Tro, i els seus amics, viuen aventures de tota mena. En Yakari sovint rep l'ajuda de la Gran Àliga, el seu totem, que el protegeix i l'aconsella a l'hora de resoldre els problemes i salvar-se dels perills. Sempre, tan ell com tota la tribu, procuren viure en harmonia amb la natura i respectar els animals que hi viuen.

 

Us oferim l'oportunitat de gaudir de les seves aventures: ens ensenyarà a respectar, cuidar i conèixer la natura junt amb la nostra Tribu tal i com ho fa ell, parlant amb els animals i seguint els rastres que ens deixen!

I, com no, aconseguir la vostra ploma! Però no serà tan fàcil, caldrà demostrar la nostra valentia, generositat i estima per la natura!

Jugarem, ballarem, cantarem al so dels tambors i coneixerem les històries del Yakari i els Sioux.

 

 Creat com a sèrie de comic educatiu infantil de gran èxit a França, traduit a diferents llengües des de 1973, també podem gaudir de les seves aventures els caps de setmana al Super 3, en Yakari és el petit sioux famós arreu i ara, també el trobareu a Can Puig!


Us esperem a la Tribu!

 

 

Aquest centre d'interès està destinat als alumnes d'Educació Infantil.

Escoles
 
 
 
 
 
 Sortida d'un dia
Colònies

Introdueix el codi de la imatge: