Your browser does not support JavaScript!
Colònies Mixtes Anglès - Català 2017

Inici -> Amagades ->Colònies Mixtes Anglès - Català

Les colònies formen part de l'educació i, per això, volem que siguin una experiència vital i inoblidable. Dia a dia gaudirem del nostre entorn i agafats de la mà amb la imaginació seguirem un programa vibrant ple d'aventures per divertir-nos al màxim!


Però també aprendrem la llengua anglesa, compartint aquestes colònies amb nadius i professors d'anglès!

 

Aquestes colònies estan pensades per a tots aquells infants i joves que prefereixen una immerció parcial en la llengua anglesa. Per això, les colònies es divideixen de manera que durant el matí les activitats es duen a terme en anglès i a la tarda en català tot seguint el fil conductor de l'eix temàtic de les colònies. D'aquesta manera, garantim un aprenentatge divertit sense que la llengua anglesa suposi un entrebanc.VIU UN ESTIU PLE D'AVENTURES AMB NOSALTRES


 

 

 

Aquest estiu a Can Puig us oferim un programa vibrant on cada dia practicarem l'anglès i gaudirem de les colònies d'una manera amena i divertida!

 

Les inscripcions estan obertes a nens/es i joves d'edats compreses dels 7 als 12 anys. 

 

 

APUNTA’T A LES COLÒNIES MIXTES!Per a més informació de dates i preus, us podeu descarregar el document informatiu que trobareu clicant en aquest mateix text!

Colònies Mixtes
 
 
 
 Del 25 de juny a l'1 de juliol

Del 2 de juliol al 8 de juliol

Del 9 de juliol al 15 de juliol

Del 16 de juliol al 22 de juliol

Del 23 de juliol al 29 de juliol

Del 3 de setembre al 9 de setembre(amb un mínim de participants)
HípicaIntrodueix el codi de la imatge: